RECEPTY na CHUDNUTIE Cestoviny s fazuľou

13.12.2016 12:21

Suroviny

2 lyžice olivového oleja, 1 veľká červená paprika, 1 stonka stopkového zeleru, 3 strúčiky cesnaku, 50 g cibule, 1 lyžica nasekaného rozmarínu, 400 g sterilizovaných fazúľ, 3 väčšie paradajky, 1 lyžička medu, 1 sušená chilli paprička, 500 g cestovín, soľ, čierne korenie, 20 g strúhaného parmezánu

Postup :

Nakrájajte papriku, zeler aj cibuľu na malé kocky a vylisujte cesnak. V hlbšej panvici rozohrejte olej a pri miernej teplote restujte zeleninu s posekaným rozmarínom asi 10 minút.
Primiešajte do zmesi fazule vrátane šťavy, pridajte paradajky nakrájané na kocky, chilli papričku a chvíľu povarte. Prichuťte soľou, čiernym korením a medom. Cestoviny, uvarené podľa návodu, zmiešajte s hotovou omáčkou, z ktorej vyberiete chilli. Dajte do zapekacej misy, posypte strúhaným parmezánom a zapečte v rúre.  Na zvýraznenie chuti môžete pridať do omáčky kôrku z parmezánu. Med v omáčke môžete nahradiť banánom.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA