RECEPTY na CHUDNUTIE Grilovaná zelenina s cesnakom
02.02.2017 07:04Suroviny:
400 g paradajka, 400 g paprika, 150 ml olivový olej, 4 ks baklažán, 1 ks citrón, 4 strúčiky cesnak, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať
Postup receptu:
Predhrejeme gril a na jeho mriežku naukladáme celé baklažány, papriky a paradajky. Budeme grilovať veľmi pomaly, za stáleho obracania. Postupne odoberáme zeleninu po upečení, papriky a baklažány necháme len mierne vychladnúť a potom ich ošúpeme. Pokrájame. Zeleninu naukladáme do veľkej misy a nakoniec ju pokvapkáme marinádou z olivového oleja, ktorý sme premiešali so soľou, s korením, citrónovou šťavou a prelisovaným cesnakom. Zeleninu posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a podávame ku grilovanému mäsu.
———
Späť