Recepty na chudnutie Podomácky grilovaná zelenina.

12.02.2016 09:07

Suroviny:

400 g paradajka, 400 g paprika, 150 ml olivový olej, 4 ks baklažán, 1 ks citrón, 4 strúčiky cesnak, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať

Postup receptu:

Predhrejeme gril a na jeho mriežku naukladáme celé baklažány, papriky a paradajky. Budeme grilovať veľmi pomaly, za stáleho obracania. Postupne odoberáme zeleninu po upečení, papriky a baklažány necháme len mierne vychladnúť a potom ich ošúpeme. Pokrájame. Zeleninu naukladáme do veľkej misy a nakoniec ju pokvapkáme marinádou z olivového oleja, ktorý sme premiešali so soľou, s korením, citrónovou šťavou a prelisovaným cesnakom. Zeleninu posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a podávame ku grilovanému mäsu.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA