RECEPTY na CHUDNUTIE Špagety s tofu a hydinovým mäskom
17.11.2016 10:00Suroviny
300-500 g hydinového mäsa, 200-250 bieleho tofu, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 3 PL sójovej omáčky, 1 väčší paradajkový pretlak, 1 kapia, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, vegeta, oregano, olej, syr na strúhanie
Postup
Tofu najemno postrúhame, pridáme lyžicu oleja, prelisovaný cesnak, sójovú omáčku, vegetu, mletú papriku a oregano. Zmiešame a necháme postáť. Na oleji speníme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso, opražíme, osolíme, okoreníme. Podlejeme a dusíme domäkka. Tofu dáme na panvicu, opražíme, pridáme k mäsu s rajčinovým pretlakom a kapiou. Podávame k špagetám so strúhaným syrom.
———
Späť